ایرلاین آلیتالیا
ایرلاین آلیتالیا،بزرگترین شرکت هواپیمایی ملی ایتالیا و بزرگترین شرکت هواپیمایی این کشور اروپایی است. طرح لوگوی این شرکت از پرچم کشور ایتالیا گرفته شده است. گفته میشود ایرلاین آلیتالیا یکی از بزرگترین و شناخته شدهترین ایرلاینهای جهانی است، اندکی پس از جنگ جهانی دوم و در اوایل دهه ۵۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. دفتر مرکزی آلیتالیا در شهر فیومیجچینو (Fiumicino) ومقر اصلی این ایرلاین، فرودگاه لئوناردو داوینچی در شهر رم است.لینات (Linate)، فرودگاه اصلی میلان نیز مقر دوم این ایرلاین است.همچنین آلیتالیا در زبان ایتالیایی به معنای بالهای ایتالیاست.
آلیتالیا- لیو پرواز
به دلیل اینکه در سالهای اولیه فعالیت ایرلاین آلیتالیا(Alitalia Airline) ، هواپیماهایش در برابر فشار در ارتفاع سازگار نبودند،مسافران و خدمه ناچار بودند در مدت سفر ماسک اکسیژن بر صورت داشته باشند؛به همین دلیل با اینکه آلیتالیا در سالهای اول کار خود به موفقیتهایی دست یافت، اما تعداد مسافرانش از ۸۰،۰۰۰ نفر بالاتر نرفت و دچار خساراتی شد.در سایه این تجربه ناخوشایند، ایرلاین آلیتالیا کل ناوگان هوایی خود را بروز کردو این اقدامات منجر به سودآوریهایی در اواسط دهه ۵۰ شد به طوری که توانست کلیه بدهیهایش را تسویه کند.این موفقیت ادامه بافت تا اینکه در سال ۱۹۵۷ این شرکت تبدیل به دومین هواپیمایی ایتالیا شد.این هواپیمایی در سالهای بعدی تعداد هواپیماهای خود را بیشتر و هواپیماهای مدرنتری را وارد ناوگان خود کرد.این روند رو به رشد منجر شد تا در سال ۱۹۶۰ رکود خود را شکسته و به آمار یک میلیون مسافر دست پیدا کند.در سالهای بعدی پروازهای چارتر بیشتر و سرویس هلی کوپتر نیز برای مسافران این ایرلاین مهیا شد.
آلیتالیا- لیو پرواز
مشکلات اقتصادی که این ایرلاین در ادامه با آن مواجه شد منجر شد تا در سالهایی دچار ورشکستگی و حتی انحلال شود. برای حفظ این ایرلاین دولت ایتالیا و برخی سازمانهای ذی ربط اقدام به سرمایه گذاریهایی در این شرکت کردند، اما در سال ۲۰۰۶ دولت این کشور و سرمایه گذاران دیگر قادر به حفظ پشتیبانی نبودند. در نتیجه این قطع حمایت، ایرلاین آلیتالیا در سال ۲۰۰۶ ورشکسته شد اما در سال ۲۰۰۸ سرمایه گذاران ایتالیا مجددا برای افتتاح این شرکت سرمایه گذاری کردند. و سرانجام در سال ۲۰۱۰ آلیتالیا به ایرفرانس- KLM و هواپیمای دلتا پیوست.در نتیجه این سرمایهگذاری بین این شرکتها مسافران این دو ایرلاین به بزرگترین شبکه حمل و نقل جهانی دسترسی پیدا کردند.در نهایت ۴۹% از سهام این شرکت در سال ۲۰۱۴ به هواپیمایی الاتحاد واگذار شد و در سالهای بعدی آلیتالیا روند رو به رشدی را در پیش گرفت.
آلیتالیا- لیو پرواز
این ایرلاین با بهرهگیری از هواپیماهای غول پیکری مانند بوئینگ ۷۷۷، ایرباس A330، هواپیماهای متوسط مانند ایرباس A321، ایرباس A320، ایرباس A319 و هواپیماهای کوچک مقیاس مانند امبرائر ۱۹۰ و امبرائر ۱۷۵ و…. یکی از برترین ناوگان هوایی را در سطح جهانی دارد؛ به شش قاره جهان پرواز دارد و جز دوازده ایرلاین شناخته شده دنیاست.
در سال ۲۰۱۶ آلیتالیا حدود ۲۲.۶ میلیون مسافر را در سراسر جهان جا به جا کرد. امروزه این ایرلاین در حدود ۷۴ مقصد را با ۳۳۰۰ پرواز هفتگی تحت پوشش خود قرار داده است.از این مقصدها حدود ۲۴ مقصد داخلی و ۵۰ مقصد خارجی به سراسر قارههای جهان است.
این شرکت هواپیمایی کیفیت خدمات، توجه به تجربه مسافر از پرواز با آلیتالیا، سطح بالای رفتار و دانش حرفهای، آموزش دائم خدمه پرواز، تکنیسینهای خدمات و تمامی کارمندانش را بارزترین نقاط قوت خود میداند.بهره گیری از خدمه پرواز خوش برخورد، خلبانان حرفهای،تکنسینهای متخصص و تیم بازاریابی و فروش باتجربه نیز نقاط قوت بعدی این ایرلاین هستند.
آلیتالیا-لیو پرواز
جالب است بدانید، پس از توافق برجام پروازهای این ایرلاین به ایران برقرار شد و دفتر مرکزی این شرکت در خیابان بخارست افتتاح گردید، متأسفانه در آن زمان قیمتهای پرواز این ایرلاین بین ایران و ایتالیا نسبت به پروازهای هواپیمایی هما و ماهان بسیار گرانتر بود، ولی به دلیل توافقی که بین ایرلاین آلیتالیا و سفارت ایتالیا در تهران انجامگرفته بود، افرادی که از این ایرلاین پرواز خریداری میکردند، پرونده درخواست ویزای ایتالیا آنها از طریق نماینده این ایرلاین به سفارت بدون دریافت وقت سفارت ایتالیا ارسال میشد و سفارت هم با داشتن دید مثبت به این درخواستهای ویزای شینگن، برای اکثر آنها اقدام به صدور ویزا میکرد. متأسفانه پس از خروج امریکا از برجام و تهدید به تحریم ایرلاین آلیتالیا در صورت ادامه پرواز به ایران از سوی امریکا، این ایرلاین کلیه پروازهای خود به ایران قطع کرد.
لیو پرواز مجری تور ایتالیا