ویزای توریستی عمومی‌ترین و پراستفاده‌ترین ویزایی است که برای لیو پرواز استفاده می‌شود.

ایتالیا از مهمترین مقصدهای گردشگری دنیاست و با دارا بودن طیف گسترده‌ای از جاذبه‌ها و فعالیت‌ها،

گردشگران با هر سلیقه‌ای را به خود جذب خواهد کرد.

برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا مدارک کمتری مورد نیاز است که در ادامه با آنها بیشتر آشنا خواهید شد.

شرایط و مدارک مورد نیاز

  • فرم رایگان درخواست روادید شینگن
  • دو قطعه عکس پرسنلی ۳*۴ بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.
  • دعوتنامه تکمیل شده ( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

 

  • ویزای توریستی

 

مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت­ها:

  • آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

مشاغل آزاد:

  • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازرگانی معتبر

مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

  • لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.
  • اصل و کپی مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

یا

  • کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا

  • ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می نماید. مبلغ این ضمانت نامه نبایست کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در   کنسولگری مشخص شده است.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

  • اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.
  • اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط
  • اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.
  • کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

هزینه صدور ویزای توریستی ایتالیا

برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا باید مبالغ زیر را تنها بصورت نقدی و در وجه یورو پرداخت کنید:

  • افراد بزرگسال: ۶۰ یورو
  • افراد ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • افراد زیر ۶ سال: رایگان
  • همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان